COVID-19 by nakonec sám od sebe ustoupil – ale oportunistické vlády a výrobci vakcín přesvědčili veřejnost o opaku

08.07.2024 21:42

COVID-19 by nakonec sám odezněl – ale oportunistické vlády a výrobci vakcín přesvědčili veřejnost o opaku – NaturalNews.com

 

Během pandemie byl svět přesvědčen, že potřebuje roušky, vakcíny, lockdowny a další opatření na ochranu lidstva, ale stejně jako většina virů byl COVID-19 vždy předurčen k tomu, aby sám odezněl, protože mu došli zranitelní lidé, které by mohl nakazit.

 

Je to jednoduchý, ale mocný koncept, který byl podrobně vysvětlen Dr. Johnem Snowem v roce 1850. Britský chirurg je považován za zakladatele epidemiologie a jeho vyšetřování londýnské epidemie cholery je považováno za významný zlom v chápání toho, jak fungují nakažlivé nemoci. Zjistil, že když viru dojdou vnímaví hostitelé, jeho cirkulace prudce poklesne během několika týdnů nebo dokonce dnů.

 

Ve skutečnosti existuje několik důvodů, proč se situace COVID-19 zlepšila sama od sebe. I když vždy budou existovat zbytkové oblasti náchylnosti, normálním trendem je, že šíření viru po počáteční silné přítomnosti prudce klesá. I když existují výjimky, viry se obvykle stávají méně škodlivými, když se přizpůsobí novému hostiteli. Pro mnoho virů je mnohem snazší pokračovat v replikaci ve svém hostiteli, než najít nové hostitele. Z jejich pohledu vlastně nezáleží na tom, zda způsobí, že se nemocí skutečně nakazíte; Chtějí jen, abyste to přenášeli a přenášeli virus, a abyste to mohli udělat, musíte být naživu.

 

To je jeden z důvodů, proč mají viry tendenci časem slábnout. Platí to zejména pro COVID-19, který se spoléhá na to, že se lidé při interakci přenášejí z člověka na člověka, protože se přenáší respiračními kapénkami. Pak je tu skutečnost, že čím více lidí virus překoná, tím si proti němu vybudují imunitu a dojde mu lidé, které by mohli nakazit.

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Využijte naši decentralizovanou, necenzurovatelnou platformu pro svobodu projevu založenou na blockchainu na Brighteon.io. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

Jinými slovy, epidemie mohou přirozeně probíhat a také se vyvíjejí – což je fakt, který vlády po celém světě pohodlně ignorovaly ve své snaze kontrolovat lidi restriktivními opatřeními ve jménu "zploštění křivky". Ve skutečnosti bylo mnoho biologických faktů ignorováno těmi, kteří se během pandemie snažili profitovat a ovládat lidi.

 

Pandemická rozhodnutí byla řízena politikou a zisky, nikoli medicínou

Mnohá rozhodnutí učiněná během vrcholu pandemie byla řízena politikou, nikoli medicínou, a nedávno odhalené dokumenty z německého ekvivalentu CDC ukazují, jak tamní zdravotnické úřady záměrně lhaly veřejnosti, aby jim vláda nepřerušila financování.

 

Německý zdravotnický úřad RKI neochotně zveřejnil dokumenty v reakci na soudní příkaz, které ukazují, co se tam stalo. Mezi šokujícími odhaleními v 2 515stránkové tranši dokumentů bylo, že odborníci věděli o smrtelném vedlejším účinku vakcíny AstraZeneca již v lednu 2021, ale neinformovali veřejnost.

 

Podobně "zapomněli" lidem sdělit, že nenašli žádné důkazy o tom, že by očkování snížilo přenos nemoci, a místo toho se rozhodli hrát na emoce lidí a trvat na tom, že očkování ochrání starší blízké a pomůže populaci dosáhnout kolektivní imunity – i když je to nemožné, když vakcíny nesnižují přenos.

 

Německá vláda také uzavřela školy navzdory tomu, že to odborníci nedoporučovali, a zavedla povinné nošení roušek, přestože věděla, že mimo nemocnice jsou neúčinné.

 

Zní vám to povědomě? Američané podléhali podobným omezením a my se jen škrábeme po povrchu toho, kolik toho úřady věděly o neúčinnosti těchto opatření a kdy se to dozvěděly. Dozvídáme se také mnohem více o tom, jak špatně byly vakcíny proti COVID-19 prozkoumány, že v podstatě vnucovaly velkou část populace, omezovaly rohy a poskytovaly výrobcům léků imunitu před soudními spory souvisejícími s vedlejšími účinky, protože shrábli miliardy dolarů zisků.

 

Nic z této kontroly by nebylo možné, kdyby byli k lidem upřímní ohledně toho, jak viry fungují, a farmaceutický průmysl by nikdy nedosáhl rekordních zisků, kdyby společnosti a vlády byly vůči lidem transparentní ohledně toho, jak mRNA vakcíny nezastaví šíření viru a nezpůsobí vážné vedlejší účinky.

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Expose-News.com

 

P.S,

a proto se kvaltovalo s těma rádoby vakcínama, aby se stihly, než virus chcípne. A zkoušky se nedělaly nebo falšovaly.  Mor.Dis

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání