Ivermektin pomohl lidem rychleji se zotavit z infekcí COVID-19, zjistila studie

14.05.2024 21:38

Ivermektin pomohl lidem RYCHLEJI se zotavit z infekcí COVID-19, zjistila studie – NaturalNews.com

 

Ivermektin pomohl lidem rychleji se zotavit z infekcí COVID-19, zjistila studie
14.03.2024 // Ava Grace // Rozlišení 4K Views
Studie opět potvrdila schopnost antiparazitárního léku ivermektin proti wuchanskému koronaviru (COVID-19), přičemž zmíněná studie zjistila, že pomohl lidem rychleji se zotavit z infekce.

 

Studie publikovaná 29. února v časopise Journal of Infection (JoI) zahrnovala 8 811 účastníků, kteří byli pozitivně testováni na COVID-19 v takzvané studii PRINCIPLE. Z tohoto počtu bylo 2 157 léčeno ivermektinem. Dalších 3 398 účastníků dostalo jinou léčbu, zatímco zbývajících 3 256 dostalo obvyklou standardní péči o infekci COVID-19.

 

Studie probíhala od 23. června 2021 do 1. července 2022. Nakonec se zjistilo, že příjemci ivermektinu měli kratší dobu zotavení – medián dvou dnů – ve srovnání s ostatními dvěma skupinami. Ti, kteří dostávali ivermektin, měli také menší pravděpodobnost, že budou hospitalizováni nebo zemřou, přičemž 1,6 procenta účastníků v této skupině trpělo těmito výsledky. Naproti tomu čtyři procenta skupiny s obvyklou péčí zemřela na COVID-19, pokud nebyla hospitalizována.

 

Příjemci ivermektinu se navíc těšili ze snížení závažných příznaků a trvalého zotavení. Navzdory tomuto slibnému objevu autoři studie absurdně odrazovali od používání ivermektinu k léčbě COVID-19. (Související: Ivermektin je opět trendy... Byla zveřejněna nová vědecká studie odhalující "zázračný lék".)

 

"Je nepravděpodobné, že by ivermektin pro COVID-19 poskytl klinicky významné zlepšení zotavení, hospitalizací nebo dlouhodobějších výsledků. Další studie ivermektinu pro infekci SARS-CoV-2 v očkovaných komunitních populacích se zdají být neopodstatněné," napsali v interpretační části studie.

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Mluvte svobodně bez cenzury na novém decentralizovaném Brighteon.io s blockchainem. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

They ultimately concluded: "The results from our trial … support the position that ivermectin should not be used to treat SARS-CoV-2 infection in the community in high-income countries with a largely vaccinated population. We consider that additional studies of ivermectin in this population should not be a priority for research."

 

According to the Epoch Times, the study authors involved in the PRINCIPLE Trial divulged conflicts of interest in their paper. One co-author received grants from pharmaceutical companies including AstraZeneca, while other disclosed receiving grants from the University of Oxford. Incidentally, the university was instrumental in developing AstraZeneca's COVID-19 vaccine that uses an adenovirus vector.

 

Study wrongly downplayed how ivermectin improved recovery from COVID-19

Dr. Christopher Butler, the study's corresponding author, said: "Ivermectin is readily available globally [and] has been in wide use for many other infectious conditions. It's a well-known medicine with a good safety profile and because of the early promising results in some studies, it is already being widely used to treat COVID-19 in several countries.

 

Rozhodnutí Butlera a jeho spoluautorů rozmazat ivermektin ve své studii, přestože uznali jeho účinky proti SARS-CoV-2, však mnohé poškrábalo na hlavě. To vedlo k tomu, že americký lékař Dr. Pierre Kory obvinil autory z "vytvoření nového rekordu v podvodech ve výzkumu ivermektinu". Podle něj Butler a jeho kolegové nesprávně bagatelizovali, jak ivermektin zlepšil zotavení z COVID-19.

 

"PRINCIPLE byla hluboce pozitivní studie, která byla místo toho analyzována a napsána jako negativní," napsal Kory 5. března v článku na svém Substacku. Spoluzakladatel a prezident Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) dlouhodobě propaguje ivermektin jako léčbu COVID-19 před smrtícími injekcemi COVID-19.

 

"Miliony pacientů a lékařů po celém světě, kteří vědí, jak účinné a bezpečné je antivirotikum [ivermektin], jej budou i nadále používat pro COVID-19, chřipku, onemocnění X a další."

 

Podívejte se, jak Dr. Pierre Kory svědčí o účinnosti ivermektinu proti COVID-19 a cituje studii, která zahrnovala více než 500 000 účastníků, aby podpořil své svědectví.

 

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání