Jaký nosí Hospodin prýmek

10.05.2024 21:12

Jaký nosí Hospodin prýmek

 

 

Začínám chápat, že bylo nutno změnit mobilizační zákon, aby prezident mohl povolat do vojenské služby „Starého let“, jak Kniha Daniel označuje Hospodina, který přesahuje veškeré věkové limity. Do týdne má ruský car po piškvorkách. Hmm, ale k čemu tedy vlastně ty americké stíhačky, bombardéry a další technika?? Ten, který vyhubil Sodomu, disponuje daleko sofistikovanějšími, vždyť vysušil koridor napříč Rudým mořem. Takže vlastně nechápu nic.

 

Zelenskyj: Bůh nosí nárameník s ukrajinskou vlajkou. Klekáme jen k modlitbě, ne před vetřelci - CNN Prima NEWS (iprima.cz)

 

Nebo je to jinak??
Donbass je za nami a s námi je Bůh (youtube.com)

Tahle děvčata zpívají o tom, že Bůh je s nimi, o krví zpité Smrti a ďáblově bestii, chápu, nechytají signál České televize a nemohou pochopit, že na Ukrajině neprobíhá občanská válka ale ATO, stejně jako to už nikdy nepochopí děti z Aleje andělů. Jejich krásné hlavynechápou, že tenkrát ti v Domě Odborů v Oděsse uhořeli jen proto, že házeli zápalné lahve na ty na ulici, ale zapomněli otevřít okna. Pak logicky zapálili v Oděsse ten barák. Neslyšely, nepochopí, tož tak.

 

Možná se Wolodymyr modlí k jinému bohu, když pravoslavnou církev cíleně likviduje. A možná si nepřečetl v Bibli, co se stalo po smrti Šalamouna a co v roce 586 před Kristem. Nezná proroky Jeremiáše a Ezekiele. Ani slavnou Verdiho operu Nabucco.

 

Takže opět vím, že nic nevím

 

 

Mor.Dis.

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání