Média se snaží ospravedlnit pokus o atentát na slovenského premiéra

22.05.2024 14:35

Média se snaží ospravedlnit pokus o atentát na slovenského premiéra, protože je proti vyslání další pomoci na Ukrajinu – NaturalNews.com

Slovenský premiér Robert Fico málem zemřel poté, co na něj někdo pětkrát vystřelil z pistole ve zjevném pokusu o atentát.

 

Jedna z kulek zasáhla Fica do břicha, ale jeho stav se od té doby zlepšil. "Ještě není z nejhoršího venku," řekl médiím sám Fico.

 

Fico řekl, že už několik týdnů intuitivně tuší, že by se něco takového mohlo stát. Důvodem je jeho postoj k posílání další pomoci Ukrajině, která je vehementně proti.

 

Vzhledem k tomu, že Fico jde v otázce Ukrajiny proti proudu, v podstatě ze sebe udělal terč. Fico byl mimochodem také vehementně proti celému příběhu o "pandemii" wuchanského koronaviru (COVID-19), který podle něj byl a je naprostá lež.

 

Po covidu Fico slíbil, že bude vyšetřovat "politiky a jejich nesmyslné nákupy zdravotnických prostředků a vakcín a odmítáme smlouvu WHO," cituje ho agentura Reuters.

 

Můžete se podívat na videozáznam, na kterém Fico mluví na Naked Emperor Substack, oficiálně známém jako "The Naked Emperor's Newsletter".

 

(Související: Věděli jste, že Zelenského režim žádá Radu Evropy o zrušení voleb a pozastavení lidských práv na Ukrajině, aby "zabránil Rusku" ve vítězství?)

 

Bůh si tu zřejmě přeje Roberta Fica

Jen několik dní před pokusem o atentát slovenská vláda pod dohledem FICO veřejně oznámila, že za žádných okolností nepodpoří novou tzv. pandemickou smlouvu Světové zdravotnické organizace (WHO), ani nepodpoří navrhovaný návrh změn Mezinárodních zdravotnických předpisů (IHR).

 

Budujeme infrastrukturu lidské svobody a umožňujeme lidem, aby byli informovaní, zdraví a uvědomělí. Prozkoumejte naši decentralizovanou, peer-to-peer, necenzurovatelnou platformu Brighteon.io svobodu projevu zde. Další informace o našich bezplatných nástrojích generativní umělé inteligence ke stažení najdete na adrese Brighteon.AI. Každý nákup v HealthRangerStore.com pomáhá financovat naše úsilí o budování a sdílení dalších nástrojů pro posílení lidstva znalostmi a hojností.

 

Jinými slovy, existuje řada důvodů, proč hluboký stát chce, aby FICO odešel – ale Bůh ho očividně chce, aby tu byl, protože pokus o atentát byl velkým neúspěchem. Zdá se, že důvodem číslo jedna je jeho odpor ke krmení ukrajinské bestie, známé také jako herec a pornohvězda Volodymyr Zelenskyj a jeho zkorumpovaný režim.

 

V lednu Slovensko pod vedením Fica oznámilo, že plánuje vetovat ukrajinské členství v NATO. Ficův důvod je prostý, jeho argumentem je, že umožnění vstupu Ukrajiny do NATO by neposloužilo "jako nic jiného než základ pro třetí světovou válku".

 

Ironií osudu je muž, který se pokusil Fica zavraždit, Juraj Cintula, zakladatel skupiny nazvané "Proti násilí". Cintula je proukrajinský aktivista, který se běžně účastní shromáždění, na nichž je slyšet, jak křičí "Ať žije Ukrajina!"

 

Fico nemusí být nutně proruský, aby bylo jasno. Prostě nesouhlasí se Západem vedeným globalistickým trendem nenávidět Rusko naprosto bezdůvodně. Fico je také podrážděn skutečností, že Západem kontrolovaná média se nyní snaží ospravedlnit pokus o atentát jako oprávněný, a to vše proto, že Fico podporuje ukrajinskou mírovou dohodu o ukončení války.

 

"Poslechněte si tento klip ze Sky News, kde komentátoři považují téměř za přirozené, že by se pokus o atentát stal někomu, kdo nepodporuje ukrajinskou pomoc," uvedl "The Naked Emperor's Newsletter".

 

"Nejen to, ale naznačují, že je placen Kremlem a spojují ho s maďarským Orbánem. Tato slabá vazba naznačuje, že vzhledem k tomu, že nemají rádi Orbána a Fico je tak trochu jako Orbán, byl pokus o atentát nevyhnutelný."

 

New York Times udělaly v podstatě totéž, když se pokusily pošpinit Ficovo jméno falešným obviněním, že je "spojencem Putina a Orbána, tak co očekáváte?"

 

Někteří z našich vlastních rozzlobených čtenářů mimochodem udělali totéž tomuto pisateli, takže se to děje všude, kde se říká pravda.

 

Bez ohledu na to, o čem se vás média snaží přesvědčit, Ukrajina (která představuje hluboký stát) válku prohrává. Více se dozvíte na Collapse.news.

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

NakedEmperor.substack.com

 

NaturalNews.com

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání