Pandemická smlouva WHO je trik, jak zavést jednu světovou vládu, varuje keňský lékař

17.05.2024 16:08

Pandemická smlouva WHO je trik, jak zavést jednu světovou vládu, varuje keňský lékař – NaturalNews.com

 

 
Keňský lékař varoval, že Světová zdravotnická organizace (WHO) navrhuje pandemickou smlouvu jen trikem, jak zavést globalistickou jednu světovou vládu.

 

Dr. Wahome Ngare vydal toto varování během Druhé africké meziparlamentní konference o rodinných hodnotách a suverenitě, která se konala od 1. do 3. května ve městě Entebbe v Ugandě. Podle gynekologa-porodníka je skutečným účelem smlouvy – která dává globálnímu zdravotnickému orgánu úplnou kontrolu nad svými členskými zeměmi v oblasti veřejného zdraví – depopulace. Dodal, že wuchanský koronavirus (COVID-19) ve formě patogenu a vakcíny je součástí depopulačního úsilí. (Související: Je pandemická smlouva WHO falešnou stopou určenou k oklamání?)

 

Ale Ngare zmínil, že tato depopulační agenda prostřednictvím injekcí pouze předchází větší depopulační kampani prostřednictvím smlouvy. Změny Mezinárodních zdravotnických předpisů (IHR), které jsou nedílnou součástí Smlouvy o boji proti pandemiím, určí, jak bude WHO, a potažmo její generální ředitel Tedros Adhanom Ghebreyesus, zvládat pandemie.

 

"WHO se snaží zvýšit své pravomoci, aby generální ředitel mohl jednostranně prohlásit, že existuje pandemie, ať už skutečná, nebo domnělá. V okamžiku, kdy to vyhlásí, mu nové předpisy umožní převzít odpovědnost za zvládání pandemie v každé zemi, která je signatářem WHO," vysvětlil.

 

"Je to Tedros, kdo řekne, kdy se uzavřou, zda můžete někdy jít do práce a jaké vakcíny dostanete. Pokud WHO způsobuje tolik škod svou současnou mocí, dovedete si představit, co by udělala, kdybyste jí skutečně dali více pravomocí?"

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Využijte naši decentralizovanou, necenzurovatelnou platformu pro svobodu projevu založenou na blockchainu na Brighteon.io. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

Ngare nakonec dospěl k závěru, že WHO "již není orgánem podporujícím zdraví", ale "imperialistickou rukou globálních korporátních zájmů". Pokračoval, že jak pandemická smlouva, tak dodatky k IHR dají globálnímu zdravotnickému orgánu "mandát využít pandemie k ustavení jedné světové vlády tím, že zcela vymaže suverenitu členských států a zemí a naruší individuální svobody občanů".

 

Ngare naléhá na africké národy, aby se vzepřely pandemické smlouvě

Gynekolog také vyprávěl, jak globalisté vpíchli africkým ženám antikoncepci prezentovanou jako "vakcíny proti tetanu". Ženám ve věku od 14 do 49 let byla tato antikoncepce podávána každých šest měsíců, přičemž "vakcíny" vyvinuly WHO, OSN a Světová banka.

 

Ngare však nebyl jen o zkáze a beznaději, protože navrhl několik způsobů, jak mohou africké národy zatlačit proti této drakonické dohodě.

 

Za prvé vyzval africké národy, aby se vyhnuly této obrovské újmě tím, že formálně napíší WHO, aby odmítly smlouvu a dodatky k MZP. Vyzval je také, aby "zvážili odchod z WHO do roku 2024, kdy má vstoupit v platnost pandemická smlouva".

 

Ngare také vyzval africké země, aby "kolektivně vyzvaly k ukončení výzkumu gain-of-function", což označil za absurdní a extrémně nebezpečné.

 

"Africké země by měly udělat krok a říct: 'Je zločinné, aby kdokoli trénoval viry a bakterie, aby útočily na lidské bytosti jako způsob, jak vytvořit vakcínu pro případ, že by virus unikl.' To je čarodějnictví, to není medicína."

 

Lékař také vyzval představitele afrických zemí, aby "kolektivně zacházeli se všemi očkovacími programy jako s rizikem pro národní bezpečnost", a vysvětlil: "Pokud nedokážete určit, co je ve vakcíně, která je podávána vašemu lidu, můžete otevřít dveře ke zničení africké populace."

 

A konečně, gynekolog se sídlem v Nairobi vyzval k odmítnutí jakýchkoli plánů na propojení individuálních zdravotních záznamů – včetně záznamů o očkování – s digitálním ID, které je vnucováno africkým zemím.

 

"Vážené poslankyně, vážení poslanci, nedovolte vládě, aby měla přístup k soukromým zdravotním informacím jako prostředek k rozhodování o tom, kdo dostane zdravotní služby nebo ne. Je to z lékařského hlediska neetické a je to proti základním lidským právům."

 

Navštivte Globalism.news, kde najdete další příběhy o globalistických organizacích, jako je WHO.

 

Podívejte se, jak Dr. Wahome Ngare v tomto rozhovoru varuje Dr. Reinera Fuellmicha před očkovacím programem v Keni.

 

 

 

 

Toto video je z kanálu Prevent Global Genocide na Brighteon.com.

 

Další související příběhy:

Pandemická smlouva WHO prospěje pouze velkým farmaceutickým firmám a miliardářům, jako je Bill Gates.

 

Smlouva WHO o pandemii: Akt o uchvácení moci za účelem kontroly zdravotních reakcí členských zemí OSN.

 

WHO vydává mezinárodní pandemickou smlouvu, která nutí všechny vlády, aby se zaměřily na "dezinformace" v digitálním i fyzickém prostředí.

 

WHO říká, že je o krok blíže ke schválení "právně závazné" pandemické smlouvy pro globální autoritářskou kontrolu nad příští "zdravotní nouzí".

 

Buďte varováni: "Pandemická smlouva" Světové zdravotnické organizace zničí všechny zbývající svobody a rozpoutá globální LÉKAŘSKOU DIKTATURU.

 

Mezi zdroje patří:

 

LifeSiteNews.com

 

Brighteon.com

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání