RAKOVINA je běžně vyvolávána VAKCÍNAMI od roku 1960

24.06.2024 17:02

RAKOVINA je rutinně vyvolávána VAKCÍNAMI od roku 1960 – NaturalNews.com

též na badateli   

Rakovina je už od roku 1960 bežne vyvolávaná prostredníctvom vakcín (badatel.net)

 

RAKOVINA je běžně vyvolávána VAKCÍNAMI od roku 1960
20. 6. 2024 // S.D. Wells // 7,1 km běh Zobrazení
Ach, ten zákeřný rakovinový průmyslový komplex Ameriky. Nedávejte za něj nic. Vakcíny byly špinavé, pančované a kontaminované od samého počátku. Nemůžete ani vyslovit slovo "vakcíny", aniž by nějaký pro-vax-fanatik/historik nevyplivl jméno Jonas Salk a ten údajný "lékařský triumf". Vysoce nekontrolovaný experiment s vakcínou proti obrně, a to je to, co to bylo, v 50. a 60. letech 20. století vystavil téměř 100 milionů Američanů viru SV40 (Simian Virus 40), opičímu viru, který může způsobit rakovinu u lidí.

 

Pokud jste si mysleli, že mRNA je první vakcína, která způsobuje rakovinu u lidí, zamyslete se znovu. Podívejte se zblízka na to, co Dr. Salk skutečně udělal, když vyvinul svou takzvanou "vakcínu". Místo toho, aby k pěstování viru obrny použil lidské tkáně, použil ledviny opice makaka rhesus. Poté Salk použil formaldehyd k jeho umrtvícení nebo "deaktivaci". Po terénních testech, kdy půl tuctu dětí zůstalo s ochrnutými pažemi po vakcíně, prohlásil, že je "bezpečná a účinná". Zní vám to povědomě?

 

Hádejte co? SV40 katapultuje turbo rakovinu. To je to, co se nyní děje lidem, kteří dostali injekce spike-proteinu mutujícího gen mRNA (injekce Covid). Každá dávka injekce mRNA Covid obsahuje miliony, ne-li miliardy kopií zesilovače SV40, jak bylo identifikováno v bodnutí viru Pfizer Wuhan. Tyto kontaminanty, stejně jako vakcína proti obrně, spouštějí růst rakovinných buněk, včetně rychle rostoucích nádorů (turbo rakovina), a šíří je s konečným cílem zlikvidovat hostitele, kterým je člověk, který dostal vakcínu (a myslel si, že buduje imunitu, ne ji ničí).

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Mluvte svobodně bez cenzury na novém decentralizovaném Brighteon.io s blockchainem. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

Od opičího viru 40 v očkování proti obrně až po spike proteiny v mRNA, rakovina vyvolaná vakcínou není pro zákeřný lékařsko-průmyslový komplex ničím novým

Po sedmdesát let a stále více vyrábí medicínsko-průmyslový komplex rakovinotvorné vakcíny, pak je používá jako biologické zbraně hromadného ničení na stovkách milionů nevinných lidí, a to vše za maskování zbraní jako "léků". Dělají to stále. Kdo to ví? Kanadské ministerstvo zdravotnictví to ví.

 

Kanadské ministerstvo zdravotnictví potvrdilo přítomnost kontaminace DNA v mRNA vakcínách Covid společnosti Pfizer. Ve skutečnosti bylo identifikováno několik sekvencí SV40, podle Janci Lindsay PhD, ředitelky toxikologie a molekulární biologie pro Toxicology Support Services, včetně promotoru SV40 kromě zesilovače SV40. Nejste si jisti pověřením Dr. Lindsaye? Podívejte se.

 

Dr. Lindsay má rozsáhlé zkušenosti, více než 30 let vědeckých zkušeností, v oblasti farmakologie toxických látek a buněčných účinků toxinů, které poškozují lidské zdraví. Kanadské ministerstvo zdravotnictví potvrdilo přítomnost této kontaminace v lahvičkách společnosti Pfizer, ale nikdy ji nezveřejnilo (jak je požadováno v Kanadě a USA). Rakovinotvorný opičí virus SV40 je podle amerického federálního zákona schváleného v roce 1961 NELEGÁLNÍ pro použití ve vakcínách.

 

Jinými slovy, očkovací průmysl záměrně a nelegálně používá virové kousky nebo fragmenty (vzpomeňte si na spike proteiny a SV40) jako promotory rakoviny, což je přímo připisováno rozvoji rakoviny u lidí. Na jednu dávku vakcíny jsou miliardy kopií těchto virových fragmentů. Mluvte o chronických zánětech, autoimunitních poruchách a turbo rakovině. Není divu, že se to děje milionům lidí, kterým byla podána injekce.

 

Historie se opakuje: RAKOVINA vyvolaná mRNA vakcínou není nic nového, pokud se vrátíte do doby, kdy vakcína proti obrně dala milionům lidí SV40

SV40 je známý zvířecí karcinogen, který si jednoduše "nenašel" cestu do vakcín proti obrně. Byly tak navrženy. To je pro většinu Američanů velmi těžké pochopit. Zde je návod, jak to víte. V roce 1961 byl přijat federální zákon, který zakazoval vakcínám obsahovat SV40. Proč by jinak poukazovali na SV40 mezi všemi ostatními viry, bakteriemi a kontaminanty? Nyní ji znovu používají při očkování proti Covidu a nikdo na to neupozorňuje, kromě hrstky vědců a novinářů, kteří jsou pak očerňováni a umlčováni. Historie se opakuje. Sledujte skákající míč.

 

Věděli jste, že analog spike proteinu SARS-CoV-2 odvozený z mRNA vakcíny významně INHIBUJE opravu poškození DNA a že oprava je nezbytná pro prevenci rakoviny? Spike protein se lokalizuje v buněčném jádře a potlačuje gen p53, známý také jako strážce genomu, čímž inhibuje opravu DNA. Máte rakovinu prsu nebo vaječníků? Nyní znáte nejpravděpodobnějšího viníka.

 

Pokud jde o turbo rakovinu, vědci zjistili, že spike protein narušuje rekombinaci VDJ, což je složitý genetický proces adaptivního imunitního systému, který vytváří T-buněčné receptory a protilátky, které dokážou rozpoznat a bojovat proti široké škále patogenů. Můžete se vsadit o svůj poslední poplatek za aktualizaci Microsoftu, že Bill "Depopulation" Gates to ví skrz naskrz.

 

Přidejte si Vaccines.news do záložek na své oblíbené nezávislé webové stránky, kde najdete aktuální informace o takzvaných "vakcínách", které způsobují rakovinu a syndrom dlouhého očkování.

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Pandemic.news

 

NaturalNews.com

 

ChildrensHealthDefense.org

 

Expose-news.com

PŘÍBUZNÁ TÉMATA

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání