Zde je návod, jak NATO a Západ plánují rozpoutat třetí světovou válku

06.07.2024 15:51
 
Informátor, insider z britského parlamentu, tvrdí, že Západ se snaží odpálit jaderné zbraně a zažehnout třetí světovou válku mezi sionisty kontrolovanou anglo-americkou osou a aliancí BRICS, a to za použití masivního klamu.

 

Britský poslanec Andrew Bridgen říká, že NATO a jeho četné chapadlovité národy plánují zinscenovat útok pod falešnou vlajkou, pravděpodobně na evropské město, umístěním a odpálením jaderné "špinavé bomby". V důsledku toho NATO a jeho členové a spojenci obviní Rusko z útoku jako záminku k zahájení jaderné války.

 

Bridgenovy neoficiální důkazy pocházejí od různých obranných analytiků ve vojenské rozvědce, kteří mu podle jeho slov řekli, že kvůli situaci na Ukrajině se všude převáží spousta jaderného materiálu. Některé z těchto materiálů jsou odkláněny pro účely pod falešnou vlajkou, říká – podívejte se na video níže, kde najdete klíčovou část nedávného rozhovoru s Bridgen:

 

 

 

(Související: Věděli jste, že Joe Biden údajně právě teď posílá F-16 na Ukrajinu navzdory červeným čarám Ruska?)

 

Zdá se, že útoky pod falešnou vlajkou vždy odvedou práci za tyrany

Po celou historii tyranské režimy inscenovaly události pod falešnou vlajkou, jako je ta, o které Bridgen říká, že se stane, aby katalyzovaly svou agendu. Jejich metoda je jednoduchá: udeřit na cíl a jednoduše obvinit opozici jako ospravedlnění pro akci proti opozici – to je také známo jako agenda problému, reakce, řešení.

 

Západ připravuje půdu pro tuto falešnou vlajku tím, že právě teď tvrdě tlačí na medvěda a překračuje každou červenou čáru vydanou Moskvou. Prezident Putin prozatím projevuje velkou zdrženlivost, ale nakonec přijde čas, kdy Rusko nebude mít jinou možnost než reagovat na neustálé provokace ze strany nepřátel země.

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Mluvte svobodně bez cenzury na novém decentralizovaném Brighteon.io s blockchainem. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

Velká Británie, kde Bridgen slouží, právě teď provádí raketové útoky z ukrajinského území, což celou záležitost jen dále eskaluje. Každým dnem očekávejte další ohňostroje, které povedou přímo ke třetí světové válce.

 

Mimochodem, pokud máte zájem zhlédnout celý rozhovor s Bridgen, můžete tak učinit níže:

 

 

 

 

"Lidé si musí uvědomit, že naším nepřítelem není Rusko," napsal kdosi na YouTube o celé této záležitosti.

 

"Nepřítel je uvnitř," odpověděl jiný.

 

"Andrew je jedním z nejodvážnějších politiků v bývalé 'velké' Británii," řekl další. "Kéž by se miliony lidí v této zemi skutečně postavily za zemi a budoucnost svých dětí a vnoučat, místo aby se krčily ve svých domovech ve strachu."

 

Všechny sionistické agentury, poznamenal další, vedou válku "cestou podvodu". To zahrnuje Mossad, CIA, NATO a všechny ostatní.

 

"Rusko je pod útokem a dojde k odplatě," řekl tentýž člověk.

 

"Stalo se toto:

Krok 1: NATO dodalo zbraně

Krok 2: Mossad / CIA provedl nábor a výcvik

Krok 3: Kontrolovaná opoziční média obviňují "islamisty"

Válka proti Rusku je válkou proti křesťanství."

 

Nakonec někdo poukázal na to, že všechny tyto války jsou o penězích, moci a vlivu.

 

"Žádný občan z tohoto nesmyslu nezíská ani nemá žádnou 'přidanou hodnotu'. To musí skončit. Války musí skončit."

 

Jak dlouho si myslíte, že ještě bude trvat, než začnou létat atomovky? Více se dozvíte na WWIII.news.

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání